DE CE SE TEME FAMILIA COSMA

Episodul 2

          În continuarea celor publicate în primul episod, azi, am să aduc la cunoștință opiniei publice, care are dreptul să cunoască adevărul, modul în care Mircea Cosma, fost președinte al Consiliului Județean Prahova, ca un adevărat pater familias, cel mai bătrân bărbat viu dintr-o gospodărie care își exercita autoritatea autocratică asupra familiei sale extinse în statul român, în mod nedemocratic și nelegal aloca și dirija o parte din fondurile consiliului în folosul lui și al familiei sale.

          De remarcat că aceste aspecte nu au fost cunoscute de organele abilitate ale statului care ar putea să efectueze o anchetă penală cel puțin pentru recuperarea sumelor de bani sustrase în acest mod.

          În opinia mea DNA ar putea să declanșeze o anchetă care să stabilească adevărul.

          Anterior au fost efectuate investigații jurnalistice de către Rise Project care a stabilit cine controlează anumite siteu-ri din Prahova dar, ceea ce până acum nu a fost cunoscut este că Mircea Cosma în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova aloca fonduri în favoarea propriei familii ceea ce este sigur penal.

          În spiritul dreptului la adevăr o să reiau o parte din cele investigate anterior referitoare la domeniul ph-online.ro descoperite și dovedite de Rise Project.

          “Domeniul ph-online.ro aparține unei firmei offshore (Kent Gmbh) din Dominica – paradis fiscal extrem de opac în Caraibe.

          Numai că datele de contact din dreptul offshore-ului sunt ale unui anume Costin Ciobanu din Ploiești, personaj conectat dintotdeauna și pe toate canalele la doi foști deputați PSD de Prahova: Sebastian Ghiță și Vlad Cosma.

           Că paravanul offshore (Kent Gmbh) e înregistrat în Caraibe, o arată actele depuse la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Informatică (ICI), organizația de reglementare a domeniilor de internet în România.

          Contactele lasate: un telefon românesc și adresa de e-mail [email protected]… Aceeași căsuță electronică este responsabilă și pentru site-urile mirceacosma.ro și vladcosma.ro.”

          Dovada a fost făcută de colegii de la Rise Project care au investigat cazul.

          Ceea ce nu a fost cunoscut până acum și nici nu a fost investigat de organele abilitate ale statului este împrejurarea că Mircea Cosma în calitate de Președinte al Consiliului Județean Prahova încredința în mod direct contracte din fondurile consiliului fiului său Vlad Cosma prin persoana interpusă Ciobanu Costin.

          Dacă acest aspect ar fi fost unul izolat am fi putut să credem că a fost o neglijență, o lipsă de cunoaștere, din partea lui Mircea Cosma dar, în condițiile în care lucrurile se repetă și mă refer aici la o altă societate comercială administrată de același Ciobanu Costin, SC SUNBOARD MEDIA ADVERTISING SRL este clar ca lumina zilei că de fapt suntem în prezența unui modus operandi.

          Am să public dovezile pentru ca Direcția Națională Anticorupție să se poată sesiza mai ușor atâta timp cât banii provin din fonduri europene.

     21.02.2021                                                             Cu drag, Emma Anastasia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here