„Poate că ai fost întotdeauna deștept, dar asimptomatic.”- autor necunoscut. 

Într-o postare pe Facebook, preluată în presa online, fostul procuror Tudose Liviu Mihail adresează o  scrisoare deschisă noului ministru al justiției, Stelian Ion, în care acuză că: „După ziua de 11.02.2021, am constatat că nu faceţi altceva decât să continuaţi eforturile fostului ministru, pentru desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Am sperat initial că este vorba doar despre o declarație sforăitoare pe gustul masei de votanți și v-am acordat deplina înțelegere pentru că ,,scopul scuză mijloacele”, nu-i așa? Ce mai contează adevărul și rușinea față de miza puterii„

Măi dragă domnule Tudose Liviu Mihail, această „masă de votanți” este alcătuită din cei care cotizează pentru pensia specială pe care o încasezi în mod vremelnic.

În spiritul dreptului la adevăr cred că, ar fi fost corect ca anterior acestei postări pe Facebook, să publicați declarația dată în fața unui judecător de drepturi și libertăți  în dosarul 1306/1/2016 al Înaltei Curți de Casație și Justiție, în care a fost dispusă o măsură preventivă față de dumneavoastră, drept pentru care ați fost privat de libertate 113 zile.

Pentru că, această „ masă de votanți”  are dreptul să cunoască adevărul, ar fi fost corect să precizați că, apelul declarat de DNA, retras de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, iar în urma deciziei Curții Constituționale a României, care a statuat neconstituționalitatea retragerii căii de atac, dosarul este în curs de judecată pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Este adevărat că, până la pronunțarea unei hotărâri definitive și irevocabile, prezumția de nevinovăție subzistă dar, „masa de votanți”, are dreptul la adevăr.    

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine    

   15.02.2021                                                                Cu drag Emma Anastasia.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentEXCLUSIV, LEGILE PUTERII Traian Băsescu: Secția Specială nu trebuie desființată
Articolul următorCulisele statului paralel – Interese uriașe la Metrorex. Afaceri de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.