Au început audierile pentru destructurarea mafiei gunoaielor din sectorul 1! Cele mai importante parchete din țară au intrat pe fir și lansează anchete incendiare la Romprest. Joi a fost rândul lui Bogdan Adimi, directorul general adjunct al Romprest, acuzat că face parte din grupul infracțional organizat care a prejudiciat statul cu aproape 200 de milioane de euro. Adimi are, deja, statutul de suspect într-un dosar penal la Direcția Națională Anticorupție, în aceeași speța.

Directorul general adjunct al Romprest, Bogdan Adimi, a venit la sediul DIICOT în jurul pranzului. Adimi a discutat mai bine de 3 ore cu procurorii care investighează una dintre cele mai mari delapidări din Romania din ultimii ani. Acesta a venit la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism cu o cască pe cap să nu fie recunoscut de jurnaliști.

Directorul Romprest este inculpat deja într-un dosar al Direcției Naționale Anticorupție pentru înșelăciune în formă continuată.
(ils plecare bogdan Adimi )

La parchet a fost deja si unul dintre apărătorii grupării, Avocatul Iancu Toader, care a discutat cu procurorii peste 4 ore.

Avocatul Iancu Toader este audiat în calitate de martor cu privire la anumite aspecte prin care s-au delapidat sume uriașe din compania Romprest, a explicat avocatul Gabriel Ionescu, în direct la Realitatea Plus. „O parte civilă care este prejudiciată în dosar dă declarație cu privire la faptele care i-au prejudiciat până acum interesele. (…)  Este vorba de un jaf de mare amploare, de aproape 200 de milioane de euro, bani care au fost delapidați în interes propriu și personal de anumite persoane din conducerea Romprest și de persoane care au legătură cu conducerea Romprest”.

Miercuri, Anca Alexandrescu – realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, a făcut  dezvăluiri fără precedent, despre gruparea Romprest, acuzată că a prejudiciat statul cu aproape 200 de milioane de euro, a ajuns la audieri la DIICOT.

Articolul precedentCombinațiile Companiei Aeroporturi cu ministerul lui Grindeanu: decizii aberante, ÎMPOTRIVA intereselor statului. MAFIA gunoaielor, dinamitată
Articolul următorDNA și DIICOT, audieri în forță în mafia gunoaielor. Procurorii au început mega-ancheta în dosarul de delapidare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.