Apar noi controverse în cazul tragediei de pe un șantier din centrul Bucureștiului, unde 2 oameni au murit îngropați sub un mal de pământ. Potrivit unor surse, atât primarul sectorului 3, cât și ministrul Culturii au fost pe șantier, deși declarațiile oficiale se bat cap în cap. În plus, firma subordonată primăriei lui Robert Negoiță nu avea autorizație pentru a executa lucrări acolo, iar directorul a intrat imediat în concediu.

O filmare realizată cu camera ascunsă de o echipă Realitatea PLUS a scos la iveală noi detalii despre tragedia de pe şantierul din Capitală. Angajaţii spun că directorul firmei a intrat în concediu chiar în ziua în care s-a produs tragedia, dar nu este clar dacă înainte sau după.

Șeful de echipă și încă un angajat al firmei de construcții au fost audiați chiar pe șantier. Alți trei muncitori, colegi cu victimele, au dat explicații în fața anchetatorilor.

Și Garda de Mediu a făcut control în zonă și a dat o amendă de 50 de mii de lei, însă doar pentru depozitarea ilegală a pământului rezultat din excavare.

Totodată, apar noi controverse legate de autorizațiile de pe șantier. Potrivit unor surse, atât primarul sectorului 3 cât și ministrul culturii au fost surprinși la locul tragediei. Presa locală scrie că proiectul era unul mai complex. Ar fi construit un tunel de acces pentru Biblioteca Națională.

Articolul precedentMedic din Cluj, cercetat pentru că a înscris în Registrul Vaccinărilor persoane care nu s-au imunizat. Un caz similar a fost în Bacău
Articolul următorȘoferii, pedepsiți pentru comportamentul agresiv în trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.