Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au prins în flagrant delict doi bărbați, care arveau asupra lor cannabis.

Pe 28 septembrie polițiștii au surprins in flagrant un bărbat, de 33 de ani, cu 10 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv. În urma a  două percheziții, în municipiul Mangalia  au  ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 4,5 grame de substanță vegetală (muguri), 18 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv, un grinder metalic și 6.000 de lei.

Totodată, polițiștii au realizat o acțiune de prindere în flagrant  a unui alt bărbat, de 33 de ani, în municipiul Mangalia. care  avea 10 grame de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 august – 28 septembrie, primul dintre bărbați a vândut 23 de grame de cannabis, în timp ce a doua persoană este bănuită de deținerea, în scopul vânzării, a 17 grame de droguri de risc.

Bărbații  au fost reținuți pentru 24 de ore.  Ieri, 29 septembrie, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentComunicat Realitatea PLUS
Articolul următorPercheziții în Ilfov într-un dosar de criminalitate organizată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.