Un bărbat din Maramureș a fost arestat preventiv pentru că a amenințat cu cuțitul un polițist. Incidentul a avut loc în Sighetu Marmației.

Oamenii legii au fost chemați pentru că într-un bloc din oraș avea loc o petrecere la care participau peste opt persoane iar acestea fac gălăgie. La patru dimineața, polițiștii au spart petrecerea însă unul dintre cei care luau parte la distracție a devenit recalcitrant.

În noaptea de 13/14.04.2020 în jurul orelor 04:14, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată cu privire la faptul că locatarii aflaţii într-un apartament din loc. Sighetu Marmaţiei tulbură grav liniştea şi ordinea publică. O patrulă de poliţie s-a deplasat la faţa locului, constatând că în apartament are loc o petrecere, la care participau mai mult de 8 persoane, iar agenţii de poliţie au solicitat persoanelor prezente să înceteze activităţile desfăşurate, moment în care o persoană a devenit recalcitrantă, a luat un cuţit şi a ameninţat pe unul din agenţii de poliţie”, potrivit anchetatorilor.

Petrecărețul nervos a fost reținut pentru 24 de ore și, mai apoi, arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru ultraj.

Articolul precedentStatul poate lua bunurile puse sub sechestru în dosarele penale, dacă are nevoie de ele în timpul stării de urgență – DOCUMENT
Articolul următorUn individ de 46 de ani și-ar fi agresat sexual nepoata de 7 ani | O copilă de 5 ani, victima aceluiași pedofil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.