Decizie bombă în ancheta dublei crime de la Iași. Studentul marocan care a fost încă din decembrie, de la momentul asasinatului, suspectul principal, a fost trimis în judecată.

 

Procurorii ieşeni au pus punct anchetei dublei crime din Moara de Vânt. Astfel, aceştia au decis ieri trimiterea în judecată a lui Ahmed Sami El Bourkadi, sub acuzaţiile de omor calificat, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, distrugere şi furt calificat. Lunea viitoare, suspectul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată.

Decizie bombă în ancheta dublei crime din Moara de Vânt! Studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi a fost trimis în judecată ieri de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru dublul asasinat din Moara de Vânt.

 

Astfel, anchetatorii îl acuză pe tânăr de omor calificat, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, distrugere şi furt calificat.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentDIICOT, percheziții în București, Giurgiu, Ilfov, Tulcea și Ialomița
Articolul următorDubla crimă de la Iași. Studentul marocan acuzat de omor calificat, trimis în judecată – De ce spune că e nevinovat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.