Captură impresionantă în județul Ialomița: 8 kilograme de icre negre, au fost găsite în timpul mai multor percheziții, făcute de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în municipiul Fetești.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de Judecătoria Hârșova, la o locație de pe raza municipiului Fetești, județul Ialomița, la persoane suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol.

          În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 11 borcane ce conțineau cantitatea de aproximativ 8 kg icre negre, suma de 2.200 lire sterline, precum și șapte plase de pescuit din material textil și naylon, în lungime totală de 350 de metri.

          În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la două persoane, cetăţeni români, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deținerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor și subproduselor de sturioni”, „pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit” și „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial”,, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentALEGERI PARLAMENTARE 2020. EXIT POLL Realitatea – Insomar IC: cine face majoritatea în Parlament
Articolul următor„Culisele statului paralel”: Dezvăluiri despre cum dispar spațiile verzi din Capitală – cel mai mare JAF imobiliar. Caracatița retrocedărilor din Sectorul 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.