Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au depistat un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut. 

În data de 15 august, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării atribuțiilor specifice în zona de responsabilitate, au depistat și reținut, pe raza localității de frontieră Rânzești – jud. Vaslui, o persoană de sex masculin care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Aceasta nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana este un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 23 de ani şi a încercat să intre ilegal în ţară traversând înot râul Prut. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că intenționa să ajungă în municipiul Constanța pentru a-și găsi un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrarea în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordului de readmisie încheiat între C.E. şi R. Moldova, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCei trei bărbați din clanul Duduianu, reținuți aseară, au fost arestați pentru 30 de zile
Articolul următorȘef de la Crimă Organizată Cluj, arestat pentru șantaj și răpire

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.