Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au reţinut, ieri, un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc situat în sectorul 6 al Capitalei.

Cercetările au fost declanşate la data de 22 iulie 2020, când poliţişti ai Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, un bărbat necunoscut a intrat după ea, iar în momentul când urca scările, acesta a atins-o cu mâna în zona intimă, după care a fugit.

În urma activităţilor informativ-operative şi cu sprijinul unui poliţist din judeţul Giurgiu, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, acesta fiind depistat la domiciliu şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, pentru bănuit a fost emisă ordonanța de reținere pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către  Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.           

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCe spune Cumpănașu, la Realitatea Plus, după ce s-a deschis dosar penal pentru „profu” TikTok
Articolul următorStare de URGENȚĂ pentru 15 zile la Washington, după ce Capitoliul a fost INVADAT de susținători ai lui Trump: 4 morți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.