Doi dintre cei trei bărbaţi care au agresat un bărbat care i-a filmat în timp ce vindeau păsări au fost arestați, a anunțat Poliția.

„Cu privire la persoanele reținute de polițiști pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, instanța a emis mandat de arestare preventivă în cazul a doi dintre bărbați, față de al treilea cercetările fiind continuate sub măsura controlului judiciar”, a anunțat IGPR.

Reamintim că un activist din Buzău a fost bătut de față cu polițiștii după ce a sesizat autoritățile cu privire la comercianții ilegali de păsări. Agresorii i-au spart geamurile mașinii. Inclusiv polițiștii au fost bruscați. Într-un final, bătăușii au fost imobilizați cu mascații și duși la secție.

VIDEO | Un activist, bătut de vânzătorii ilegali de față cu polițiștii. Sindicaliștii cer înăsprirea legii pentru agresori

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentDezbateri FINALE în „Dosarul COLECTIV”
Articolul următorSenatul a adoptat proiectul de lege prin care completurile cauzelor de apel sunt formate din DOI judecători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.