O anchetă a fost dispusă după interviul lui Gheorghe Dincă, care a apărut, vineri în spațiul public. Poliția din județul Olt s-a autosesizat și vre să afle cum a ajuns telefonul de pe acre Dincă a acordat interviul în închisoare.

Oamenii legii bănuiesc că acest lucru s-a întâmplat în mod ilegal, și tocmai tocmai de accea s-a deschis un dosar penal.

Când a acceptat interviul, supranumit „monstrul din Caracal” a făcut-o fără să respecte procedura, respectiv fără să aibă acordul pentru acest interviu. Drept urmare, poliția din Olt s-a sesizat.

Problema nu este legată de interviul oferit, în sine, ci de modul în care acesta a ales să o facă. 

Gheorghe Dincă a oferit, în premieră națională, un interviu în care a repetat scenariul pe care l-a mai invocat și în trecut, potrivit căruia ar fi fost forțat de către anchetatori pentru a declara că este autorul faptelor. 

În interviul acordat „Gandul”, Dincă a povestit, pe larg, ce s-a întâmplat în curtea sa, încă din dimineața descinderii întârziate pe care polițiștii și procurorii au făcut-o în locuința sa din Caracal.

INTERVIUL AICI

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentMagistrații au amânat pronunțarea sentinței în dosarul Caracal. Când își va afla Gheorghe Dincă pedeapsa
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Ce averi au șefii marilor parchete din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.