Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a declarat, joi seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că este foarte important ca Florin Iordache, recent numit la conducerea Consiliului Legislativ, să fie revocat din funcție, pentru că poate bloca o mulțime de acte normative.

“Numirea lui Florin Iordache e o rușine pentru Parlamentul României. Poate fi foarte ușor demis de Parlament prin revocare. (…) Pentru cei care au minimalizat numirea lui Iordache la Consiliul Legislativ, eu îi îndemn să se uite în legea organizării Consiliului Legislativ.

Domnul Iordache poate oricând să îngreuneze sau chiar să blocheze activitatea oricărui Guvern sau Parlament. Domnul Iordache ar putea chiar să blocheze legile justiției. (…) Sper să înceapă consultările Parlamentului pentru revocarea din funcție a domnului Iordache. (…) PSD-ul putea să nu îi accepte candidatura domnului Iordache.

Pentru răul făcut Justiției, Florin Iordache nu are ce căuta într-o asemenea funcție. Greșeala PSD-ului a fost că l-a lăsat să candideze. Asta dacă vrem să ne asumăm.”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFostul primar al Braşovului, George Scripcaru, urmărit penal de DNA!
Articolul următorPercheziții în mai multe județe din țară! Droguri cumpărate din farmacie și livrate prin curier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.