Minorul de 15 ani care, în luna decembrie  2021, a provocat incendiul la blocul de pe strada Nicolae Grindeanu din Constanța și-a primit sentința. A  fost condamnat de Judecătoria Constanţa la o pedeapsă de trei ani şi patru luni, urmând să fie internat într-un centru de detenţie.

“Aplică inculpatului T. A. A.(….) măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de trei ani şi patru luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, vătămare corporală din culpă, evadare”, se arată în minuta instanţei.  

Hotărârea Judecătoriei Constanţa nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare acesteia. 

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de 15/16 decembrie 2021, în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa, focul extinzându-se rapid. În acea seară, flăcările u afectat 150 de apartamente, iar 37 de autoturisme au fost distruse.

Pe 17 decembrie, un minor de 15 ani, reţinut în cazul incendiului a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, printr-o decizie a Judecătoriei Constanţa, în condiţiile în care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa ceruseră arestarea preventivă a acestuia.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentInterlopul Adrian Corduneanu şi soţia sa, plasaţi sub control judiciar – Megadosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută
Articolul următorCondamnații defintiv nu mai pot candida. Legea, promulgată de președintele Iohannis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.