Poliţia Capitalei a anunţat joi dimineaţa că 13 persoane au fost reţinute în urma celor 14 percheziţii efectuate în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar care vizează furturi din locuinţe.

„În urma activităţiilor desfăşurate ieri (miercuri-n.r.) de poliţiştii Capitalei ce au vizat persoane care ar fi săvârşit infracţiunile de furt din locuinţe, precizăm că au fost reţinute 13 persoane, faţă de trei dintre acestea a fost emis mandat de arestare, iar astăzi (joi-n.r.) 10 persoane vor fi prezentate magistraţilor cu propunere legală”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au făcut miercuri 14 percheziţii la persoane bănuite de mai multe furturi din locuinţe. Prejudiciul cauzat este de peste 20.000 de euro.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat două autoturisme şi au ridicat din locuinţele verificate peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile, precum şi instrumente folosite de persoanele bănuite la săvârşirea faptelor.

Articolul precedentCooperare româno-britanică pentru destructurarea unui grup infracțional
Articolul următorVIDEO Noi dezvăluiri bombă ale procurorului Negulescu: Cum negocia Coldea cu spioni străini salvarea unui șef de mutinațională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.